6 ŞUBAT MESAJI: TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUK

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan VANTB Başkanımız Nayif Süer, “Devlet-millet seferberliği ile tüm Türkiye tek yürek olduk.”

Türkiye, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerle sarsıldı. 11 şehrimizi etkileyen depremde 57 bin insanımız can verdi. Depremlerin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanımız Nayif Süer, yaraların sarılması için devlet millet seferberlik halinde hareket edildiğini söyledi.

VANTB olarak hemen harekete geçtiklerini söyleyen başkanımız, mesajında şunları söyledi:

“Depremlerin hemen ardından meclis ve yönetim kurululmuzu topladık ve neler yapabileceğimizi konuştuk. Deprem yardım TIR’larımızı hazırladık ve deprem bölgesine gönderdik. Personellerimiz gönüllü olarak deprem bölgesine yardıma koştu.

Birliğimiz TOBB, depremzede vatandaşlarımız için ‘El Verin Ev Yapalım’ kampanyası başlattı. Bizler de kampanyaya büyük destek verdik. TOBB’un zoom üzerinden düzenlediği deprem toplantılarına katıldık. Farkındalık oluşturmak adına borsamızın sosyal medya hesaplarından sürekli olarak deprem bölgesini paylaştık. Şehrimize gelen depremzedeleri yalnız bırakmadık. Otellere yaptığımız ziyaretler ile depremzedelerimizin yanında olduk.    

Devlet ve millet dayanışması ile ülkemiz genelinde olduğu gibi Van’da da gösterdiğimiz yardım seferberliği takdire şayandı. Depremzedelerimiz için Van’da büyük bir seferberlik baş gösterdi. Millet olarak birlik ve beraberliğimizle yaraları sardık.

Depremlere ve her türlü felaketlere karşı hazırlıklı olalım. Bu duygu ve düşüncelerle, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle bir felaket yaşattırmasın.

   

 

 

ÖNERİ ve ŞİKAYET FORMU

Bilgileriniz

İçerik Bilgileri: