AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ PROF.DR BEŞİR ATALAY BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

 Ak Parti Van Milletvekili Prof.Dr.Beşir Atalay, referandum temasları çerçevesinde ilk ziyaretini Van Ticaret Borsasına yaptı.

 

Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay; Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, Meclis Başkanı Nayif Süer, meclis ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Misafirperverliklerinden ötürü Van Ticaret Borsası Başkanı ve yönetimine teşekkür eden Beşir Atalay, Van Ticaret Borsası ziyaretinde çevre yolu, Van Et ve Süt Kombinası ile organize hayvancılık bölgesi konularında değerlendirmelerde bulundu. VANTB yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Atalay, ticaret borsasının çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, ortak fikir anlayışıyla hareket edilmesi durumunda Van için çok daha başarılı işler yapılabileceğini söyledi.

 

Yaklaşık bir buçuk saat süren görüşme, sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu ise, yapılan ziyaretten dolayı Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay’a teşekkür ederek, Van için gündemde olan her projenin takipçisi olacaklarını ve Van’ın gelişimi konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdi.

 

ÖNERİ ve ŞİKAYET FORMU

Bilgileriniz

İçerik Bilgileri: