Türkiye-Kırgızistan İş Forumu

Türk-Kırgız hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) I l. Dtinem Toplantısı münasebetiyle 9 Subat 2024 Cuma günü öğleden önce Birliğimiz ve DEiK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Kırgızistan İş Forumu düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Akylbek Japarov'un teşrifleri ile Birliğimiz merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumu’na, kamu kurum ve kuruluşları farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkanlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

İş forumu programı ve Kırgız tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin hnps://anket.tobb.org.trl#/anket/turk-kirgiz-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 7 Şubat 2024 saat 13:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: TOBB: Kaan Gaffaroglu, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü

Tel.: 0312 2182220