Arnavutluk Agro-Tech Fuarı Hk.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 12.11.2018 tarihli 16814 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile, 15-16 Mart 2019 tarihleri arasında Tiran, Arnavutluk'ta, tarım makineleri, bitkisel üretim firmaları, hayvancılık ekipmanları, tarım aletleri ve traktörler, gübre, yaş meyve-sebze, tohumculuk konularını kapsayan ve ikincisi gerçekleştirilecek olan ''Arnavutluk Agro-Tech Tarım Fuarı''nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Geçen sene ilki gerçekleştirilen bahse konu Fuara Arnavutluk'tan ve bölge ülkelerden 60 firmanın katılım sağladığı ve sayının bu sene artmasının beklendiği belirtilmekte olup, ziyaretçi veya katılımcı olarak iştirak etmek isteyen Türk firmalarının aşağıda iletişim bilgileri belirtilen kişiler ile irtibata geçebileceği ifade edilmektedir.

İrtibat Kişileri:

Sn. Erinda Zhupani, Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri

E-posta: info@attso.al

Sn. Enejda Sheku, Expocity Fuarcılık

E-posta: enejda.sheku@expocity.al Tel.: +355 688 069 393

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.