Türk- Venezuela İş Forumu

Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolás Maduro’nun Türkiye ziyareti programı kapsamında, Birliğimiz ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde Türkiye-Venezuela İş Forumu düzenlenecektir. Ankara JW Marriot Otel’de 6 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan bahse konu İş Forumu’na Venezuela Devlet Başkanı Maduro’nun da katılması öngörülmektedir.​

Forum ile ilgili taslak program ve katılım teyit formuna Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr ) ‘’Hizmetler’’başlıgı altındaki ‘’Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler’’bölümünden ulaşılabilmektedir.

Söz konusu Forum’a katılmak isteyen üyelerimizin katılım formunu eksiksiz doldurarak 5 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Birliğimize (anara.daylan@tobb.org.tr, +90312 218 2223) iletmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,