TOHUM YETİŞTİRİCİLERİ ALT BİRLİĞİ

rn (27 KASIM 2013)

rn Sayın Üyemiz;

rn

rn 5553 Sayılı Tohumculuk Kanununun 17. Ve 24. Maddeleri gereği, tohum yetiştiricilerinin yıllık üyelik aidatı ödemeleri zorunludur. Tohum yetiştiriciliği yapan ve 2013 yılından önce alt birliğimize üye olan yetiştiricilerimizin, 2013 yılı ve geçmiş yıllara ait aidat borçlarını en kısa zamanda aşağıdaki TYAB hesaplarından birine yatırmaları gerekmektedir. Bu konuda hazırlanan bir yazımız üyelerimize ayrıca posta ile gönderilmiştir. Yetiştiricilikle ilgili sıkıntı yaşamamanız için 31 Aralık 2013 tarihine kadar aidat borcunuzu aşağıdaki hesaba ödemenizi rica eder, işlerinizde başarılar dilerim.

rn

rn                                                                                                           Selahattin MERMER

rn

rn                                                                                                                Genel Sekreter

rn

rn NOT: TYAB Yönetim Kurulunun aldığı karara göre, geçmiş yıllara ait aidat borcunu 2013 yılı sonuna kadar ödemeyen yetiştiricilerin alt birlik üyelikleri düşürülecek ve yeniden üye olmak istemeleri durumunda, eski borçlarını ödemeden üyelik belgeleri yenilenmeyecektir.

rn

rn BANKA HESAP BİLGİLERİ:

rn BANKA: Garanti Bankası

rn

rn ŞUBE : Çankaya Şubesi(181)

rn HESAP ADI :Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği

rn HESAP NO: 6296200   İBAN:TR 26 000 62 000 181 0000 629 62 00